Een werkplek buitenshuis hebben waar je alle mogelijkheden hebt om met  leuke mensen samen te maken. Dat is wat Herman Kopinga en ik, David Bakker, willen. In Groningen, in het centrum. Dat zat al een tijdje in ons hoofd, maar gaat nu echt vorm krijgen.

Deze middag aan de slag geweest met een van wat er voor nodig gaat zijn. Ten eerste, voor wie doen we dit? Genoeg mensen op de lijst potentiële leden. Waar gaat dit zijn? Pand op het oog. Hoeveel gaat dit kosten? Aardig idee, maar moeten we nog scherper krijgen. Waar krijgen we de inkomsten vandaan? Aardig idee, maar hebben we nog hulp bij nodig.

“veel meer dan de werkplaats die je thuis zou willen hebben, maar dan met meer leuke mensen”

Damm dit willen we graag. En het past zo goed in Groningen tussen SCN, FabLab en De Stadswerkplaats in.

We zijn bezig met een maakplek :)))

SHARE IT:

Commenting area

  1. Hopelijk lukt het jullie om (op korte termijn) de maakplek te realiseren. Ik sta te springen en wil me bij deze vast aanmelden als lid 😉

    • Tof Lilian! Houden je zeker op de hoogte via blogposts e.d. en dan hoor je gewoon bij de eerste groep maakplek leden! Super motiverend voor ons weer!

  2. Leuk initiatief. In Rhenen zijn we bezig om jongeren te leren ondernemen. Hiervoor hebben we ook een soort maakplek i.c.m. een maatschappelijke klussendienst. Het is denk leuk ideeen uit te wisselen.

    • Hoi Rina, dank voor je uitnodiging, klinkt als een goed project! Wellicht als we weer eens in de buurt zijn eens komen kijken?

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>