wekelijkse wandeling

Echt met elkaar in contact blijven is in een relatie soms best lastig. De wekelijkse wandeling is een ontspannen en leuke manier om weer met elkaar in verbinding te zijn. Even weer te synchroniseren als het ware.

Neem de wekelijkse wandeling-vragen mee, ga samen een stukje wandelen en pak de onderwerpen erbij. Je mag zo veel of zo weinig over zeggen als je wil, daar ben je helemaal vrij in.

Wat is een ‘muurtje opbouwen’ of ‘muurtje afbreken’?
In de wekelijkse wandeling staan de vragen ‘muurtje opgebouwd’ en ‘muurtje afgebroken’, dat vraagt om een verklaring. Soms kan het in een relatie zijn dat er zich iets (kleins) voortdoet, wat niet benoemd of besproken wordt. En dat kan in de weg gaan zitten. Dat noemen wij ‘een muurtje opbouwen’. Op een gegeven moment staat er echt iets tussen jou en je partner in. En dat wil je waarschijnlijk niet. Het afbreken van dat muurtje doe je door samen die kleine en grote opgebouwde muurtjes uit te spreken. En dat is een van de belangrijkste doelen van de wekelijkse wandeling.

wekelijkse wandeling breed 3in1Moet je alle vragen beantwoorden in de wekelijkse wandeling?
Het is goed als je alle onderwerpen en vragen bij langs gaat in de wekelijkse wandeling, maar dat is natuurlijk niet verplicht. Kan zomaar zijn dat je aan het einde van de wandeling bij een onderwerp komt wat je eigenlijk al had besproken aan het begin van de wandeling. Dan kun je ‘m natuurlijk rustig skippen.

Hoe lang duurt de wekelijkse wandeling?
Zo lang of zo kort als je zelf wilt. Maar, ergens tussen een half en een heel uur is best wel een aardige inschatting.

Jij bent één van de tien (!)
Dit is de proefversie van de wekelijkse wandeling. Wij hebben er al ontzettend veel aan gehad de afgelopen weken en hopen dat dat voor jou ook gaat gelden. Probeer ‘m uit, wij zijn heel benieuwd naar feedback. Was het leuk, heb je er wat aan, wat is geweldig, wat moet anders, etc etc. We zijn benieuwd of we er een product van kunnen maken 🙂

Ervaar zelf hoe het is om weer snel echt in contact te komen met je partner en probeer de wekelijkse wandeling!

David en Dorien

SHARE IT:

Commenting area

  1. Super leuke vragen en stellingen!

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>