De #maakplek wordt ook tijdens het zaterdag avond eten nog verder gemaakt door ons. Met een beste hamburger met zoete aardappel frites en een ‘omdat jullie zo leuk zijn gratis toetje’ zorgde De Boom Groningen voor de brandstof, de indeling van de maakplek en logo schetsen deden wij.

Op 150m2 moet het wel gaan lukken, maar groeien zou ook leuk zijn. Het kan dus kleiner dan we dachten. Wat zeker is, er moet een etalage zijn. Van buiten af kunnen zien wat gemaakt wordt en vooral hoe. Winkeltje er bij, maken en dan verkopen.

Een logo, tja, het moet vooral maar passend zijn bij een #maakplek. Alleen nog wat schetsjes en ideeën, maar toch al wel ideeën waar nu al verliefd op zouden kunnen worden (binnenkort meer).

Volgende stap; bedrijven die meedoen. Die vinden wij tot nu toe het spannendst. Volgende week de eerste gesprekken met bedrijven…

//deze blogposts schrijf ik gewoon eind het eind van een werk middag/avond uit het hoofd, zonder te herzien en zonder te filteren. Het is een gedachtendump met het idee om maar lekker open te zijn over hoe het met de maakplek is.

Maak on!
David Bakker

PS : bloed, zweet en tranen (niet veel, maar telt wel)

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>