Dank zij jullie is een locatie voor de maakplek het probleem niet meer. In een hele korte tijd hebben Herman en ik allerlij locaties bekeken. Wat duidelijk is, ruimte is er wel.

Betalen voor de ruimte, dat is het volgende spannende. Als lid van de maakplek (denk aan paar tientjes per maand) mag je helemaal los. En met een maakplek met al z’n apparatuur, verwarming en ruimte openingstijden zullen de vaste lasten wel wat kosten. De lidmaatschappen moeten in ieder geval de maandhuur betalen, maar dan komen de vaste lasten GWLII daar bij. Geen typefout, twee keer een i voor twee keer internet. Daarom hebben we ook (bedrijven) sponsoring nodig.

Het eerste gesprek bij een bedrijf was meteen raak, de bedrijfsportomonnee werd bijna meteen getrokken! Een paar duizend € per jaar moet lukken, details moeten we nog bespreken. Een erg fijn en bemoedigend begin.  Sponsorgeld en de lidmaatschappen bepalen hoe de maakplek gelanceerd zal worden, dus zijn Herman en ik daar vooral mee bezig de komende weken.

We willen open in juli 2014* 🙂

  • wat een beetje eng is om dat hier zo neer te zetten
SHARE IT:

Commenting area

  1. * beetje eng?!?

    ps. Heerlijke artikelenreeks zo, fijn om te lezen wat ik aan het doen ben 🙂

    (circlejerk)

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>