Tromgeroffel, loftrompet en confetti; de maakplek heeft zijn eerste leden! Dat de maakplek een goede snaar raakt hadden we meegekregen, maar dat we zo snel al leden zouden hebben, dat hadden we nou ook weer niet verwacht.

Iedereen die bij de maakplek maakt voor zichzelf is trouwens gewoon ook lid. Ook Herman, ook David. Iedereen is lid, om het overzichtelijk en helder te houden.

Lid worden doe je door je naam op één van de vijf houten maakplek plakkaten te schrijven. Vijf van deze maakplek plakkaten bestaan er nu, waar per stuk tien leden op passen. Deze eerste lichting maakplek leden zal vereeuwigd worden in de maakplek.

Tijdens het maken van de maakplek plakkaaten werden twee hackerspace gangers spontaan lid;
Winand Slingenbergh
Thijs de Bont

Daarna zijn ook al lid geworden
– Lisette van de Willige
– Astrid Elske Brouwer
– Sipke Veenstra
– Patrick van Aalst
– Oof Haverink
– Wouter Groendewold
– Jasper Buurman
– Felix O’Keefe
– Ralph Steenbergen
– Erik Huisman

Lees vooral even de tekst ’als de maakplek zo tof word als David en of Herman…

Wil je ook lid worden en bij deze grondleggers van de maakplek horen? Zet het in comments of stuur een mailtje, dan kan je een van de eerste maakplek leden worden door IRL je naam op het maakplek plakkaat te zetten!

Loftrompet voor de eerste leden!

 

Binnenkort zullen ook officieel lid zijn:
– Frits Visser
– Hans Blaauw

SHARE IT:

Leave a Reply

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>